Bedankbrief van een tevreden klant

Verhuizing van Doesburg naar Doesburg, uitgevoerd eind januari 2010.

Verhuizen is geen alledaags gebeuren.
Toen we bijna 30 jaar geleden naar Doesburg gingen, heeft Jacobs Verhuizingen B.V. uit Velp dit naar alle tevredenheid verzorgd, details hierover kunnen wij ons niet meer zo herinneren.
Maar van de verhuizing binnen Doesburg eind januari 2010 kunnen wij ons veel details herinneren.
Bij de eerste verkenning in ons huis door Pieter Flipse, viel ons op dat geen detail over de inboedel hem ontging.
Daar wij het kleine spul zelf wilden verhuizen, bleek Pieter daarin ook mee te kunnen denken, we kregen direct een pak inpakpapier aangereikt.
Op de dag van de verhuizing reed de verhuiswagen met drie medewerkers van Jacobs Verhuizingen B.V. stipt op tijd voor.
Terwijl de verhuizers de deuren van alle meubelstukken verpakten met een krimp folie, was ik druk bezig de meterstanden boven water te krijgen, om die door te geven aan Custom Care service.
Toen ik zover was, zei de overbeleefde mevrouw van C.C.S. na afloop van het gesprek: “prettige dag meneer Vos” ze wist toch dat we bezig waren met een verhuizing.
Deze mevrouw liet me bovendien nog eens 7 minuten wachten, gelukkig was ik gewaarschuwd dat de kosten per mobieltje € 1.35 per minuut zijn zodat ik wist waar ik aan toe was.
Inmiddels ontdekte ik dat ik ook met de verhuizers van Jacobs wist waar ik aan toe was.
Ruim voor de middag stonden onze meubelen in ons gloednieuwe appartement. Natuurlijk hadden we al nagedacht over de opstelling van de meubelen.
We ontdekten ook dat deze opstelling niet klikte met de ruimte, geen enkel probleem, de verhuizers pakten de meubelen weer op en zetten ze op de aangewezen plek.
Ook gaf een van de verhuizers aan dat de tafel waarschijnlijk beter stond als deze tegen het muurtje werd geplaatst, ook daar hadden de mensen van Jacobs kijk op.
—–Chapeau—–voor Jacobs Verhuizingen, dik in orde !
We aten een saucijzenbroodje en dronken een welverdiend kopje koffie, ondertussen werd aan ons gevraagd, hoe we het een en ander hadden ervaren.
We voelden ons opgelucht en werden nog blijer, toen de voorman ons een flesje wijn aanreikte en een garantiebewijs op de verhuizing. Wat een zekerheid…..!
Bij het weggaan zag de verhuiswagen er weer even keurig en opgeruimd uit, als bij de aankomst s’morgens.
Onwillekeurig moest ik aan de dame van de meterstanden denken, die me voor € 9 .45 een prettige dag wenste.
Ze kreeg nog gelijk ook, maar niet dankzij de nutsbedrijven maar dankzij Jacobs Verhuizingen Velp.
Van harte aanbevolen————!

Familie A. P. Vos
Doesburg

Translate »