Wat komt er kijken bij overzee verhuizen?

Bij een verhuizing naar het buitenland waarbij u overzee verhuist, komt net wat meer kijken dan bij een “gewone” verhuizing. Het grootste verschil tussen verhuizingen over land en over water, zit hem in het vervoer van uw inboedel. Omdat er nogal wat komt kijken bij overzee verhuizen, staan wij graag voor u klaar om uw zorgen weg te nemen!

Uw inboedel veilig naar de overkant

Het meest belangrijk is uiteraard dat uw gehele inboedel veilig op de plek van bestemming aankomt. Uw spullen zullen per boot of vliegtuig aan de andere kant van het water geraken, en wij gaan ervoor zorgen dat dit veilig en soepel verloopt. We luisteren naar uw wensen en passen de manier van verhuizen aan op de breekbaarheid en grootte van uw bezittingen.

Overzee verhuizen met Jacobs Verhuizingen & Transport

Jacobs Verhuizingen & Transport uit Velp is een erkend verhuisbedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied van overzee verhuizen. Ook voor verhuizingen naar landen als Amerika of Canada kunt u goed bij ons terecht. We vervoeren uw inboedel met de grootste zorg, zodat u met een gerust gevoel kunt uitkijken naar het inrichten van uw nieuwe woning! Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.