Welke kosten komen kijken bij internationaal verhuizen?

Bij een emigratie komt veel kijken. Naast de praktische zaken die geregeld moeten worden, komen er uiteraard ook kosten bij kijken wanneer u internationaal gaat verhuizen. Voordat u de beslissing maakt om te emigreren, is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de kosten die hierbij komen kijken.

Kosten bij internationaal verhuizen: papierwerk

Denk bijvoorbeeld al aan het regelen van uw papieren. Een verblijfsvergunning kan behoorlijk oplopen in de kosten, verschillend per land. Daarnaast verschillen de kosten van verzekeringen per land, en is het van belang dat u zich goed verdiept in het belastingstelsel van het land waarheen u verhuist.

Verhuiskosten

Ook het verplaatsen van uw inboedel brengt natuurlijk kosten met zich mee. Ook wanneer u ervoor kiest om ter plaatse een gedeelte van uw inboedel te vervangen, kost dat vaak meer dan u van tevoren zou verwachten.

Bij het meenemen van uw inboedel kunnen wij u uiteraard goed helpen. Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen van en naar het buitenland, en kunnen u alles vertellen over de kosten die bij uw emigratie komen kijken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op!