Jacobs Verhuizingen BV: uw specialist in verhuizen van en naar Zwitserland, Zweden en Noorwegen

Gaat u verhuizen van of naar Zwitserland, Zweden of Noorwegen en zoekt u daarvoor een verhuisbedrijf? Jacobs Verhuizingen BV in Velp is uw partner. Bij een verhuizing naar Zwitserland, Zweden of Noorwegen is het verstandig om de hulp van een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf in te schakelen. Wij verzorgen al jaren internationale verhuizingen. Wij kennen de betrouwbaarste, snelste en meest voordelige weg naar uw huis. Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing.

Ontzorgen

Wij weten precies wat er allemaal komt kijken als uw inboedel per boot verhuisd moet worden. Samen zoeken we daarom naar de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. Daarbij bepaalt u zelf waarmee wij u ondersteunen tijdens de verhuizing. Wij ontzorgen u volledig, door de gehele organisatie en de verhuizing op ons te nemen. Wij hebben een grote loods waarin u uw inboedel (tijdelijk) kunt opslaan. Wij slaan uw eigendommen op in containers in een veilige omgeving.

Verzekeringen

Bij internationaal verhuizen zijn meestal veel externe partijen betrokken, met allen hun eigen vervoers- en handelscondities. Deze condities sluiten, in de meeste gevallen, aansprakelijkheid bij schade geheel uit. Daarom is het verstandig om u goed te verzekeren. U kunt bij ons alle risico’s die met internationaal verhuizen gepaard gaan afdekken.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u graag wat meer informatie? Bekijk dan onze mogelijkheden op deze website of neem vrijblijvend contact met ons op.