Internationaal verhuizen? Lees onze tips

verhuizingen naar scandinaviëU heeft de stap gemaakt om naar het buitenland te gaan. Een nieuwe omgeving, een nieuwe baan, een nieuw sociaal leven. Er komt veel op u af. En dan moet u nog uw internationale verhuizing inplannen. Hierbij helpen wij u bij Jacobs Verhuizingen BV heel erg graag bij. Hieronder zetten we alvast wat tips op een rij.

  1. Goede planning maken

Een verhuizing binnen de grenzen kost al aardig wat tijd, laat staan wanneer er sprake is van een internationale verhuizing. Een goede planning is dus een pré. Zo komt u straks niet voor verrassingen te staan als de verhuisdozen binnenkomen. Onze medewerkers geven u graag een passend advies.

  1. Vergunningen regelen

Bij een internationale verhuizing komen er vaak allerlei vergunningen kijken. Denk hierbij aan een visum, een werkvergunning of een importvergunning van bijvoorbeeld een auto. Het aanvragen van deze vergunningen moet vaak ver van te voren geregeld worden, dus ook deze handeling moet tijdig worden ingepland.

  1. Adreswijzigingen doorgeven

Ook is het van belang om adreswijzingen door te geven. Ga na of het mogelijk is om bepaalde dingen over te zetten bij een internationale verhuizing of dat u verplicht bent om je uit te schrijven. Ook moet u zich uitschrijven bij de Nederlandse gemeente en inschrijven op het nieuwe adres.

  1. Documenten controleren

Het verhuizen gaat beginnen. Hou hierbij alle benodigde documenten voor een internationale verhuizing op zak. Zo weet u zeker dat u deze niet kwijtraakt tijdens de verhuizing. Zijn bijvoorbeeld uw paspoort en rijbewijs nog lang genoeg geldig? Gelden uw verzekeringen nog steeds na de internationale verhuizing? Check het.

Totale verhuisservice

Zet de hulp van onze verhuizers in om de verhuisstress te voorkomen en snel te kunnen genieten van de nieuwe plek. Zowel zakelijk als privé is er de mogelijkheid om onze verhuisservice in te schakelen. Wij rijden uw inboedel overal naar toe. Zelfs verhuizingen naar het buitenland zijn dus geen enkel probleem.

Neem contact op

Wilt u uw mogelijkheden bespreken voor een internationale verhuizing op maat? Neem contact op met de verhuisservice van Jacobs Verhuizingen BV. Wij zullen altijd zo snel en spoedig mogelijk een offerte opsturen die overeenkomt met uw eisen en wensen.