Uw inboedel opslaan voor uw emigratie

Gaat u emigreren en heeft u nood aan een tijdelijke opslag voor uw inboedel? Wij begrijpen dat uw inboedel opslaan in sommige situaties een fijne oplossing is. Daarom bieden wij opslagloodsen aan voor een kleine prijs, waarin uw spullen veilig en verwarmd op u wachten.

Waarom uw inboedel opslaan bij emigreren?

De reden waarom u uw inboedel tijdelijk op wilt slaan, kan verschillen. Zo kan het zijn dat u tijdelijk in het buitenland verblijft, en tijdens uw verblijf in het buitenland niet over een woonruimte in Nederland beschikt. Ook kan het zijn dat u een deel van uw inboedel later verhuist naar het land van bestemming, of uw spullen van een afstand in Nederland verkoopt.

Jacobs Verhuizingen & Transport staat voor u klaar

Als erkend verhuisbedrijf en specialist op het gebied van internationale verhuizingen, staan wij uiteraard graag voor u klaar om uw zorgen omtrent uw verhuizing van u weg te nemen. Besluit u uw inboedel (tijdelijk) op te willen slaan? Onze loodsen zijn verwarmd, beveiligd en geconditioneerd. Wij doen er alles aan om goed voor uw inboedel te zorgen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!