Emigreren naar Zwitserland

Emigreren naar Zwitserland is tegenwoordig erg in trek. Het land heeft een prachtige natuurlijke schoonheid. Denkt u aan een land vol bergen, kristalheldere meren, sneeuwtoppen, wilde dieren en een prachtige natuur. Mensen die dol zijn op de Alpen, op wandelen of wintersport kunnen om die reden een grote voorliefde hebben voor Zwitserland. Indien er gekozen wordt voor een verhuizing, is het vinden van een goed verhuisbedrijf van groot belang. Kiest u dan voor Jacobs Verhuizingen BV. Verhuizen naar het Alpenland is namelijk één van onze specialiteiten. Onze ervaren medewerkers kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor zorgeloos emigreren naar Zwitserland bent u bij ons familiebedrijf aan het juiste adres.

Uw voordelen bij Jacobs Verhuizingen & Transport

Jacobs Verhuizingen BV in Velp heeft uitgebreide kennis op het gebied van goederentransport en -opslag, zowel op nationaal als internationaal gebied. Dit zijn uw voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Op werkdagen binnen 1 uur reactie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Familiebedrijf met korte lijnen

Emigreren naar Zwitserland via Jacobs Verhuizingen BV

Verhuizen naar Zwitserland is niet makkelijk. Er zijn vele zaken die u moet regelen voordat u er naartoe verhuist. Zo regelen wij onder meer de uit- en inklaring bij de Nederlandse en Zwitserse douane en visa versa. We hebben onze eigen douaneagenten waar we al jaren zaken meedoen. Hierdoor lopen we aan de grenzen weinig vertraging op. Ook beschikken we over een douaneloods bij verhuizingen vanuit Zwitserland als de documenten nog niet compleet zijn. Een ander voordeel van ons professionele verhuisbedrijf is dat wij niet alleen in de zomer rijden, maar ook in de winterse omstandigheden. Onze verhuiswagens zijn hier in de winter op aangepast met sneeuw- en ijskettingen en natuurlijk speciale winterbanden. De internationale verhuiswagens die zijn voorzien van een tracking & tracing systeem. Daardoor kunnen wij uw verhuizing 24 uur per dag volgen.

Ik regel mijn verhuizing naar Zwitserland bij de specialist

Bespaar geld op uw kosten van een verhuizing naar Zwitserland en regel de verhuizing via ons. Emigreren naar Zwitserland is bij Jacobs Verhuizingen BV in goede handen! Wij zorgen voor een betrouwbare verpakking, verzending en levering van uw inboedel en andere items naar het land. Onze medewerkers kennen de bestemming namelijk goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Emigreren naar Zwitserland doet u dus via de specialist.

Jacobs emigreren naar Zwitserland